Ştiri

Cele zece porunci ale lui Chiru către Mazăre

Cristian Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa a depus, vineri 12 august a.c., la Centrul de informare pentru cetăţeni al Primăriei Constanţa, un memoriu în zece puncte adresat primarului Radu Mazăre, prin care îi solicită acestuia să îşi dea demisia de onoare.
Prima referire se raportează la administrarea zonei peninsulare şi la contractul pe care primarul l-a încheiat în ceea ce priveşte Cazinoul din Constanţa, ambele fiind privite ca o situaţie păguboasă pentru contanţeni.

Un articol de Ştefan Doru COPOŢ Cea de-a doua problemă face referire la strada Traian şi la riscul major generat pentru cele 650 de familii aflate în blocurile din strada Traian.
Podului de la IPMC, atragerea fondurilor europene în vederea restaurării clădirilor de patrimoniu din zona veche a oraşului, starea zonei peninsulare şi falezele Constanţei s-au enumerat printre cele zece puncte de acuzare aduse primarului Mazăre.  Gigi Chiru i-a reamintit primarului că are termen limită până la data de 1 septembrie să renunţe la funcţie, în caz contrar fiind demarată procedura de organizare a unui referendum.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top