Actualitate

Cel mai spectaculos eveniment al verii, organizat la Enisala! Festivalul Unitate la Cetate revine în forță

unitate la cetate

Festivalul Unitate la Cetate revine și anul acesta în perioada 18-20 august 2023!

Mai grandios, mai spectaculos, plin de activități recreative, manifestări culturale, artistice și concerte cu cei mai îndrăgiți artiști ai momentului!

Festivalul Enisala- Unitate la Cetate este un eveniment tradițional care celebrează istoria și cultura zonei, reunind participanți și vizitatori din toate colțurile țării. Ediția din acest an se anunță a fi una de excepție, cu o serie de atracții și activități care vor fascina publicul.

Ce surprize s-au pregătit? Ei bine, pregătiți-vă să fiți uimiți de show-urile impresionante de lasere care vor transforma Cetatea Enisala într-un adevărat regat de lumină și culoare! Iar focurile de artificii vor preschimba cerul într-un adevărat spectacol pirotehnic!

Dar asta nu e tot! Vă așteaptă și un show ecvestru plin de grație și cascadorii incredibile pe cai! Veți fi fascinați de grația și eleganța cailor, într-o demonstrație impresionantă a abilităților acestora.

Și pentru că organizatorii vor să satisfacă toate poftele culinare, s-au pregătit o zonă specială de Food Court și Food Trucks unde veți găsi o varietate de preparate delicioase! De la mâncăruri tradiționale românești până la preparate internaționale și gustări rapide tentante, veți avea parte de o experiență gastronomică pe cinste!

Zona de Food Court va fi un loc dedicat preparatelor delicioase și autentice, de la mâncăruri tradiționale românești din toate zonele țării, preparate la grătar pana la zeci de food trucks moderne și inovatoare în ceea ce privește experiența culinară. Participanții vor avea oportunitatea de a încerca preparate de street food din diferite bucătării ale lumii, precum burgeri, minuturi, taco-uri, churos, kebab-uri, sushi, crepes, wafles și multe altele. Pentru a completa experiența, veți putea savura băuturi răcoritoare, cocktailuri inovatoare și deserturi delicioase. De la smoothie-uri sănătoase până la beri răcoritoare și vinuri fine, veți găsi o gamă largă de băuturi pentru a te răsfăța.

Pregătiți-vă pentru zile pline de distracție, emoții și aventuri! Vă așteaptă o gamă variată de atracții care vă vor provoca limitele: carusele, tobogane gonflabile, bungee jumping, mașinuțe electrice, trenulețe și multe alte atracții!

Dar distracția nu se oprește aici! În fiecare seară, artiști de renume vor urca pe scenă și vă vor încânta cu concerte de excepție! Irina Rimes, Vița de Vie, Plăieșii, Compact, Ilie Caras și Ansamblul, Iuliana Beregoi, Iris cu Cristi Minculescu, Valter si Boro, Connect-R, Zdob si Zdub, Raluk & Balkanic și mulți alții!

Asigurați-vă că veți fi acolo pentru a trăi această experiență unică!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top