Fără categorie

Cel mai mare SPA din sudul litoralului: Cocor, din Neptun-Olimp

Complexul Cocor, manageriat de Nicolae Moroianu, director general SC Cocor Turism SA, de la graniţa staţiunilor Neptun şi Olimp, a beneficiat, începând cu anul 2002, de investiţii masive, cu şase zerouri în coadă. În euro! Rezultatul este acela că fostul hotel Galaţi, cumpărat de lanţul Cocor SA, arată astăzi ca oricare alt complex, de cazare-alimentaţie publică-enterteinment şi tratament, de 4 stele cel puţin, din Europa sau din oricare altă parte a lumii. Pentru a aloca mai mult spaţiu informaţiilor care-l interesează pe potenţialul turist, ne rezumăm la a prezenta date din oferta complexului.

Un articol de Paul PÂRVU

Se întinde pe o suprafaţă de 3000 mp. Este membru al International SPA Association, din februarie 2009, fiind singurul SPA românesc afiliat la această elitistă organizaţie (ISPA este lider în promovarea conceptului de „Wellness”, care are drept scop certificarea şi menţinerea calităţii în această adevărată industrie, cu o dezvoltare extraordinară în ultimii ani). Apartenenţa la această organizaţie reprezintă garanţia serviciilor de înaltă clasă, în domeniu. Cocor SPA a fost gândit ca un loc în care turiştii, români şi străini, pot evada din stresul vieţii moderne şi sunt ajutaţi să pătrundă într-o oază de calm şi de pace, unde li se acordă toată atenţia cuvenită. Sunt oferite clienţilor programe individuale, care îi ajută să înlăture stresul, să simtă efectele detoxifierii şi să-şi recapete energia şi frumuseţea fizică, ca şi relaxarea atât de necesară în condiţiile agitatului ritm de viaţă cotidian. Tratamentele sunt variate, de la cele tradiţionale, specifice unor zone geografice foarte diferite, până la cele de ultimă oră, rezultat al celor mai recente cercetări ştiinţifice, toate acestea fiind croite (individualizate) pe dorinţele şi nevoile fiecărui oaspete în parte. “Ne bucurăm că am reuşit să finalizăm cu succes acest proiect de dezvoltare a serviciilor oferite de Hotel Cocor şi asteptăm oaspeţii să se relaxeze şi să se bucure de efectele curative ale tratamentelor şi terapiilor pe care Cocor SPA le pune la dispoziţie”, declara, la inaugurare, Lăcrămioara Moroianu, Spa Manager. “Le promitem clienţilor că aici vor descoperi adevărata stare de bine şi îşi vor regăsi armonia interioară, într-un cadru natural, la malul mării”.
Cel mai modern centru SPA aflat pe litoralul sudic al Mării Negre pune la dispoziţia clienţilor un meniu complet de servicii: tratamente tradiţionale, masaje, hidrocolonoterapie, terapii faciale, exfolieri şi împachetări, toate fiind realizate în cele 25 de cabinete, distribuite pe trei etaje. Cocor SPA este alcătuit din patru sectoare diferite, după cum urmează: „Clinique Medical SPA” oferă terapii detox şi slimming, hidrocolonoterapie, pachete Balneovitality şi Healthy Aging, ce conţin tradiţionala cură cu injecţii Gerovital H3. “Wellness Oasis” este dedicat terapiilor senzoriale şi masajelor orientale. “SPA Suite” constituie un SPA în miniatură, dedicat celor care vor să trăiască, în doi, ritualuri exclusive, într-o atmosferă absolut privată. “Thermarium & Pool” propune turiştilor duşuri emoţionale, cascade cervicale, înot contra curentului, hammam, fântână de gheaţă, Bio Sauna şi Finnish Sauna, ca şi o generoasă, ca spaţiu şi dotări, piscină cu vedere la mare şi jacuzzi.
Targetul “destination SPA”-ului este format din persoane cu vârste între 25 şi 60-70 ani, studii superioare (manageri, directori de companii, antreprenori etc.), venituri medii şi peste medii, în căutare de servicii de sănătate, relaxare şi wellness. Prima categorie de consumatori sunt cei interesaţi de servicii de recuperare medicală, prevenţie sau ameliorarea diferitelor afecţiuni. SPA-ul se adresează atât clienţilor interesaţi de servicii complexe de detoxifiere, anti-aging, slăbire, cât şi persoanelor care au nevoie de relaxare profundă. În ceea ce priveşte clienţii, Cocor SPA are ca obiectiv principal transformarea românilor consumatori de astfel de servicii în străinătate, în consumatori fideli ai centrului din Neptun, precum şi educarea populaţiei României, în ceea ce priveşte importanţa unor astfel de terapii, realizate într-un cadru standardizat şi de către profesionişti. Un al treilea target este format din turiştii străini, care trebuie să perceapă România ca potenţială destinaţie de vacanţă SPA. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top