Fără categorie

Ce spun românii despre imaginea cu Teodosie cocoțat pe o cisternă: „A sfințit apa cu mâna cu care a furat banii europeni?”

Imaginea cu Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, cocoțat pe o cisternă și sfințind apa a făcut deliciul oamenilor pe rețelele sociale. Zeci de mii de comentarii au apărut în mediul on line în numai câteva ore. Iată câteva comentarii:

Cătălin: Prima dată am crezut că Episcopul Teodosie e urcat pe o rachetă balistica intercontinentala. Apoi am văzut că este o simplă cisterna de apa potabila si m-am liniștit.

Daniel: Omul paiangăn

Lucia: Aghiuță pe cisternă

Ion: Cat de idiot trebuie sa fi ca sa poti crede ca Spagoveanu’ sfinteste apa cu mainile cu care a furat?

Mirel: Aia nu mai este apa sfințită că preotul prea cocoțatului prea furaciosul prea milionarul ar trebui sa sfințească celula de la Jilava că la biserică nu ar mai trebui sa fie.daca un roman de rând ar fura numai 500 de lei ar sta la pârnaie vreo 3ani că la noi așa ie legea cine fura milioane de euro este în arest la domiciliu și cine fura vreo două găini ia 7 ani cu executare.

Cucu Bauu: Asta e tare de tot:))) vroiam sa pun un filtru la ghiuveta acasa.. daca duc filtru si mi-l sfințește, se presupune apa de trece prin filtru sa fie sfintita? Ar fi o Invenție… nu de alta dar ma gândesc sa fac si eu bani cumva

Cătălin: Cred ca era mai simplu si mai eficient sa sfinteasca hidrantul, lacul, , raul sau de unde si-a tras apa cisterna. S-a ajuns ca in numele bisericii sa asistam la un circ care degradeaza cu totul credinta

Adi: Părinte daca tot eşti acolo sfințeşte şi turbina la DAF-ul ăla…şi tahograful sa nu mai inregistreze timpii de condus

Constantin: Sfanta Cisterna :)))) De asta cisternele din Anglia nu au scara :)))))

Cosmin: Unu’ cu trafaletul, unu’ cu cisterna… Las’ ca tara merge…

Dan: Asta inseamna sa fi ‘BAROSAN’ in ziua de azi sa cantI in trombon cocotat pe o cinsterna ‘NINJA’

Danny: Mare este grădina Ta, Doamne! !… ‘Ai de capu’ meu!… Parcă îs în gta 4 online și fiecare face ce vrea! ! Să mor dacă vă mint! :)))

Ovidiu: ÎPS Teodosie cocoțat pe cisternă, sfințind agheasma en-gros pentru Bobotează. Și ne mai întrebăm de ce nu ne vizitează extratereștrii.

Corina: A sfintit apa cu mana cu care a furat banii europeni?

Ionuț: Mare om, mare caracter! Bai nene, nino-nino! Am auzit ca la anul pregateste ceva mai spectaculos. Inchiriaza 4-5 elicoptere, le umple cu apa, oficializeaza slujba de sus si cand ajunge deasupra enoriasilor, da drumul la apa 😉 adica “stinge multimea”

Marius: Maiestrul Tristoiu se intreaba..”De unde a avut teodosie cisterna ?”

Andreea: Harul se prinde altfel la înălțime, răutăcioșilor.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top