Actualitate

Ce PROIECTE EUROPENE cu finanțare nerambursabilă a depus comuna Saraiu prin PNRR

Încă din prima perioadă de depunere a proiectelor pe PNRR, în data de 23 mai 2022, primăria Saraiu a depus pe platforma digitală a Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației următoarele proiecte de importanță majoră pentru comunitate:

1.”Sisteme inteligente de management local pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde , alte infrastructuri TIC .

2. Stații de încărcare a autovehiculelor electrice și hybrid- 2 bucăți; Valoarea investiției este de 1587570,75 RON -322500 EURO

Mulțumesc echipei mele care a reușit să depună aceste proiecte într-un timp foarte scurt având în vedere că în cadrul acestui program finanțarea s-a alocat pe principiul <primul venit, primul servit>.

În administrația locală este obligatoriu să fim uniți și să vorbim aceeași limbă. Scopul comun trebuie să rămână găsirea soluțiilor și implementarea de proiecte care să aducă un trai mai bun oamenilor din comunitățile pe care le reprezentăm sau în care locuim. Proiectul nostru administrativ înseamnă alimentare cu apă, stație de clorinare, infrastructura, asfaltare, educație, cultură, sport, economie, atragerea de fonduri europene, curățenie, parcuri de joacă și, nu în ultimul rând, credință. Înseamnă să trăim în cea mai frumoasă și modernă localitate din județ”, a transmis Dorinela Irimia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top