Exclusiv

Ce locuri de muncă sunt disponibile în zona Dobrogei?

Conform portalului de Joburi Infomunca.ro, cetățenii din zona Dobrogei au posibilitatea de angajare în domenii precum: turism, construcții, hoteluri, restaurante, vânzări, asigurări, imobiliare. Sunt la mare căutare și locurile de muncă în Anglia și alte țări din Europa.

Pentru locurile de muncă din domeniul construcțiilor este cerută de către angajatori experiența în domeniu, candidatul să fie o persoană muncitoare, dispusă să lucreze în condiții meteo prielnice și să aibă abilitatea de a lucra într-o echipă.

În domeniul hotelier se caută persoane serioase, în general femei, pentru posturi de cameriste sau ospătărițe. Se acceptă persoane cu și fără experiență dar care au o atitudine pozitivă, sunt harnice, atente la detalii și să aibă pasiune pentru lucrul bine făcut.

Pe partea de restaurante, este necesar un nivel minim de experiență, fie că vorbim de postul de bucătar, ajutor de bucătar, chelneri, ospătar sau șef chelneri. În plus, vorbirea unei limbi străine internaționale constituie un avantaj. De asemenea se caută persoane serioase, punctuale, amabile și muncitoare.

În vânzări, se caută persoane serioase și perseverente, interesate să dezvolte o afacere pe termen lung. Acestea trebuie să cunoască toate produsele și utilitatea acestora, trebuie să fie comunicative , îndrăznețe, orientate către rezultat, să dețină o curiozitate pozitivă și dorința de a avea libertate de mișcare.

În domeniul asigurărilor, candidatul pentru acest job trebuie să dețină abilităţi de comunicare, de negociere şi relaţionare. Acesta trebuie să fie o fire dinamică și trebuie să aibă calificare în domeniu.

Domeniul imobiliar a fost întotdeauna unul dintre cele mai căutate sectoare când vine vorba de găsirea unui loc de muncă. Aceasta se datorează faptului că agenții de vânzări primesc pe lângă salariu și procent din tranzacțiile încheiate. Chiar şi în perioadă de criză, un agent imobiliar profesionist câştigă mii de euro. Un agent imobiliar trebuie să aibă capacitatea de a prezenta cât mai convingător o anumită ofertă și trebuie să fie un bun negociator.

Aveți șanse mari de angajare ca și șoferi de tir profesioniști. Pentru un astfel de job, aveți nevoie de carnet de conducere categoria C+E. Este de preferat să aveți bazele unei limbi de circulație internațională. Se caută soferi cu experiență în reglementările de conducere și odihnă. E nevoie de o persoană cu o atitudine pozitivă, respectuoasă, implicată și loială.

Munca în străinătate a devenit pentru mulți români, soluția optimă cu ajutorul căreia pot obține un nivel de trai mai bun, prin care pot atinge succesul pe plan profesional. Dobrogenii au șansa să obțină un loc de muncă ca asistent medical, ospătar, șofer, instalator, electrician, tâmplar, mecanic auto și lista continuă. Munca în străinătate aduce multe avantaje, condiții de viață și salarii mai bune, bucuria de a trăi o experiență culturală interesantă. Învăţaţi să apreciaţi o altă cultură și un alt stil de viață. În plus, va familiarizați cu limba străină pe care veți ajunge să o vorbiți fluent.

Dacă sunteți o persoană muncitoare, corectă, aveți capacitatea de a comunica ușor cu cei din jurul dvs., va adaptați ușor si sunteți cooperantă, șansele de a va gasi un job sunt foarte mari. Ajută mult și o atitudine pozitivă, bună-dispoziție, creativitate și stabilitatea.

Actualitate

To Top