Actualitate

Cartierul tinerilor Midia Sat, “proiect de suflet al orașului Năvodari”, prinde contur

Primăria Năvodari continuă lucrările de infrastructură din cartierul Midia Sat, un proiect în cadrul căruia tineri beneficiari al Legii nr. 15/2003 primesc loturi pentru construirea de case. Până în prezent, 189 de tineri au primit deja loturile de teren, iar Primăria lucrează la rețeaua de apă și canalizare, asfaltarea drumurilor și amenajarea trotuarelor, cu fonduri obținute prin Programul Național de Dezvoltare Locală. În urmă cu câteva zile, primarul Florin Chelaru a avut o întâlnire cu furnizorii de utilități, constructorul și cu proiectanții.

“Am discutat despre stadiul lucrărilor de infrastructură în zonă și am analizat împreună graficele de execuție. Proiectul <Echipare tehnico-edilitară și asfaltare tramă stradală zona Midia Sat> este adresat tinerilor din Năvodari, fiind unul dintre cele mai importante pentru mine și pentru orașul nostru”, a transmis Florin Chelaru.

Primarul orașului Năvodari s-a întâlnit și cu cea de-a doua serie de tineri beneficiari (în număr de 42), cărora le-a înmânat dispozițiile de folosință gratuită a loturilor de teren atribuite în zona Midia Sat pentru a-și construi o locuință. 

Am stat de vorbă cu tinerii și le-am răspuns la întrebări. I-am informat să respecte pașii procedurali prevăzuți de lege și în decurs de 12 luni să aibă autorizația de construcție și să dea anunțul de începere a lucrărilor la Inspectoratul de Stat în Construcții.

Amintim faptul că până în prezent 189 de tineri ce au primit deja loturi în Midia Sat au obținut documentația de urbanism în vederea construirii de locuințe, iar alte 27 de loturi își așteaptă încă beneficiarii. În acest sens, tinerii care se încadrează în prevederile Legii 15/2003 sunt așteptați în continuare să-și depună dosarele pentru a primi loc de casă.

Tot o veste bună este faptul că Primăria Năvodari a început deja lucrările pentru realizarea infrastructurii (alimentare cu apă, canalizare, străzi asfaltate și trotuare) în cartierul Midia Sat!”, a transmis Florin Chelaru.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top