Actualitate

Care este stadiul proiectului Noua Centură a Municipiului Tulcea

Primarul Ștefan Ilie anunță că unul dintre principalele proiecte ale Municipiului Tulcea, construit de la zero, Noua Centură, se află acum într-o fază importantă a realizării. E vorba de analiza multi-criterială, urmând ca la finalul anului să se finalizeze studiul de fezabilitate.

La rândul său, viceprimarul George Șinghi a prezentat stadiul proiectului:

„Săptămâna trecută am susținut la CNAIR analiza multi-criterială 1, iar în urma acestei faze au rămas în studiu două variante ale centurii, pe care le vom analiza mai detaliat în continuare.

Astăzi am avut o nouă întâlnire cu proiectantul acestei lucrări pentru a stabili detaliile următoarei faze de lucru, astfel încât la sfârșitul acestui an să finalizăm studiul de fezabilitate.

Acesta este unul din proiectele prioritare ale orașului, care, pe lângă beneficiile de degrevare ale traficului rutier, asigură perspectivele de creștere si dezvoltare ale Municipiului!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top