Actualitate

Carcaliu, pe drumul către modernizare: Primarul Panfil aduce gazul în comunitate

Carcaliu, pe drumul către modernizare: Primarul Panfil aduce gazul în comunitate. Locuitorii din Carcaliu, județul Tulcea, sunt tot mai aproape să își vadă visul împlinit, acela de a fi branșați la rețeaua de gaze, după ce primarul Gheorghe Panfil a reușit să aducă proiectul într-o fază importantă, de realizare a studiului de fezabilitate.

Primarul Gheorghe Panfil a declarant pentru ziarul Dezvăluiri:

“Mi s-a aprobat de la Minister prin programul Anghel Saligny, suma de 7 milioane lei pentru acest proiect. Deja a venit o firmă de consultanță de la Iași care trebuie să facă Studiul de Fezabilitate. Deci în maxim trei luni o să avem studiul de fezabilitate făcut și sper ca într-un an, un an și ceva să fie gaze în comuna Carcaliu.” După implementarea acestei investiții, comuna ar putea deveni oraș. Odată introdusă și rețeaua de gaz, comuna va îndeplini majoritatea cerințelor pentru a fi oraș, cu toate că primarul Gheorhe Panfil nu ar dori încă acest lucru. Comuna Carcaliu este aproape singura comună din județul Tulcea în care toate străzile sunt asfaltate, în afară de maxim un kilometru linear de drum care aparține unor 2-3 străduțe care se înfundă, dar care sunt programate și ele pentru asfaltare în perioada următoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top