Ştiri

Candidații PNL Constanța pentru Parlament, lansați oficial

În fața sutelor de delegați ai organizațiilor din județ, dar și a secretarului general al partidului, Ilie Bolojan, candidații PNL Constanța pentru un mandat de parlamentar și-au prezentat oferta electorală. Astfel, pe 11 decembrie, alegătorii vor putea alege pentru Camera Deputaților candidații liberali: Bogdan Huțucă, Robert Boroianu, Ana Marcu, George Niculescu, Oana Maria Florea, Tiberiu Ioan Tofolean, Cătălin Anghel, Felicia Ovanesian, Marian Crușoveanu, Stere Hira, Ioan Solomon, Cristian Zahariuc, Nicolae Dudu și George Muhscină.

Și pentru un fotoliu de senator s-au înscris în competiția electorală mai mulți liberali: Vergil Chițac, Lucia Varga, Sorina Tușa, Costel Stanca, Mihnea Claudiu Drumea, George Măndilă, Nicolae Ciucă și Remus Cristy Băisan.
Așa cum anunțase președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, toți candidații sunt persoane care nu au mai fost în Parlament, deschizându-se astfel drumul unor oameni noi, unor mentalități noi, unor profesioniști.
Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan a făcut vorbit celor prezenți în sala mare a Casei de Cultură din Constanța despre necesitatea ca lumea să valideze oferta liberală construită în jurul premierului Dacian Cioloș. ”Aceste alegeri au o miză importantă pentru ţara noastră. În afară de a alege o echipă de parlamentari, românii vor opta şi pentru un stil sau altul de guvernare, pentru un prim-ministru sau altul, care să guverneze această ţară. PNL îl susţine la funcţia de prim-ministru pe Dacian Cioloş… Cioloș înseamnă normalitate, demnitate, modestie, dedicare. Programul PNL de guvernare pune în centru cetăţeanul, guvernul trebuie să creeze condițiile pentru ca orice român să se poată realiza, nu să trăiască de pe o zi pe alta.“
Vergil Chițac, candidatul liberal care deschide lista pentru Senat, a accentuat și el nevoia ca lumea să iasă la vot. ”După 16 ani de administrare PSD, Constanța a ajuns de pe locul doi pe locul unsprezece la nivel naţional la venitul net pe cap de locuitor. Campania mea se va baza în primul rând pe determinarea oamenilor de a se prezenta la vot, altfel riscăm ca 30% dintre oameni să trimită aleşi în Parlament.”
Conform programului de guvernare 2016 – 2020, intitulat ”Reclădirea Națională a României”, PNL consideră că statul trebuie să servească cetățeanul. Șansa României de a prospera depinde indispensabil de redobândirea încrederii și respectului în instituțiile sale.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top