Opinii

Campanie umanitară în prag de Paști, la Cumpăna

Ca în fiecare an, înaintea sărbătorii Învierii Domnului, administrația publică locală a comunei Cumpăna vine în sprijinul celor aflați în nevoi. Anul acesta, sub sloganul ”dar din dar se face rai”, Primăria și Consiliul Local Cumpăna, reprezentate de primarul Mariana Gâju, vor ajuta peste 250 de persoane vârstnice cu venituri reduse și persoane cu dizabilități de gradul I (copii și adulți).
Concret, toate aceste persoane vor primi pachete conținând produse alimentare necesare hranei zilnice (ulei, zahăr, făină, orez și cozonac).
În același timp, administrația locală în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădinițele ”Florilor” și ”Sf. Maria”, Liceul Tehnologic ”Nicolae Dumitrescu”, au început o campanie de strângere de fonduri destinate unui număr de 16 familii nevoiașe identificate de asistenții sociali ai primăriei.
Ambele evenimente pornesc din dorința de a aduce un strop de lumină în sufletele celor mai greu încercați din Cumpăna, să le reamintească faptul că comunitatea nu i-a uitat și că le sunt alături în suferința lor.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top