Opinii

Cămin de bătrâni, în comuna Crucea

Gheorghe Frigioi, primarul comunei constănţene Crucea, a dat startul lucrărilor pentru amenajarea Căminului de bătrâni din localitate. Investiţia va fi finanţată prin Măsura 322 –  Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale. Noua instituţie va fi amenajată pe două etaje, va avea 34 de camere, cabinete medicale, bucătărie şi sală de mese, iar în împrejurimi va fi amenajat un parc de toată frumuseţea pentru ca bătrânii să se poată relaxa şi odihni în aer liber.

Un articol de Andreea PAVEL
Cristian Andrei LEONTE

Un alt proiect, aproape de finalizare, din segmentul social al comunei, face referire la reabilitarea Şcolii de Arte şi Meserii din Crucea. O parte din banii alocaţi investiţiei au provenit de la Ministerul Educaţiei, prin Banca Mondială. Nici drumurile din localitate nu sunt departe de a fi reabilitate, dat fiind faptul că mai bine de jumătate din lucrare este gata. Proiectul care vizează asfaltarea drumurilor este finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, Măsura 322 – „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale” şi prevede asfaltarea drumurilor din Crucea şi Stupina pe o lungime de 12,324 km.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top