DEZVĂLUIRI DIN INTERIOR

Călugărul Amant DEZVĂLUIE TOTUL. Cine L-A PUS SĂ ATACE Biserica! VIDEO

Cristi Călin, supranumit de presă Călugărul Amant, a vorbit în exclusivitate la DEZVĂLUIRI din INTERIOR despre persoanele care l-au împins în demersul său de a devoala presupusele păcate ale înalților ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române.

Într-un interviu tulburător, Cristi Călin vorbește despre o conspirație ce ar fi îndreptată împotriva BOR, pusă la cale de un grup din care ar face parte zeci de membri ce au drept scop discreditarea Bisericii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top