DEZVĂLUIRI DIN INTERIOR

Călugărul Amant DEZVĂLUIE TOTUL. Cine L-A PUS SĂ ATACE Biserica! VIDEO

Cristi Călin, supranumit de presă Călugărul Amant, a vorbit în exclusivitate la DEZVĂLUIRI din INTERIOR despre persoanele care l-au împins în demersul său de a devoala presupusele păcate ale înalților ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române.

Într-un interviu tulburător, Cristi Călin vorbește despre o conspirație ce ar fi îndreptată împotriva BOR, pusă la cale de un grup din care ar face parte zeci de membri ce au drept scop discreditarea Bisericii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top