Actualitate

Calendarul competițiilor CSM Constanța pentru a treia săptămână a acestei luni

O nouă săptămână plină de provocări începe pentru sportivii Clubului Sportiv Municipal Constanța. Triatloniștii iau startul, într-o cursă contracronometru, pentru podiumul Cupei Europene de Juniori de la Chișinău, voleibaliștii se bat pentru medalii la Campionatele Naționale pe plajă, iar  handbaliștii luptă pentru SuperCupa României.

Handbaliștii legitimați la CSM Constanța se vor lupta pentru primul trofeu din noul sezon, SuperCupa României, pe 19-20 August, la Sala Polivalentă „Dinamo” din București. La această competiție, într-un nou format, vor participa patru echipe. Sâmbătă, 19 August, de la ora 15.00, CSM Constanța o întâlnește pe CS Minaur Baia Mare, iar sportivii antrenați de George Buricea speră să repete succesul din Finala Cupei României. Dinamo București și CSU din Suceava luptă, de la 17.30, pentru celălalt loc în Finala SuperCupei. Învingătoarele vor juca Duminică, 20 August, de la ora 17.30, cu trofeul pe masă.

Săptămâna aceasta, CSM Constanța a fost reprezentat la Campionatul Mondial U20 de lupte, competiție găzduită de capitala Iordaniei, Amman. Georgiana Antuca (antrenori Cornelius Trucmel și Alina Ivan) a concurat la categoria 50kg. Sportiva CSM Constanța a trecut de primul tur, dar, din păcate, a pierdut în turul doi.

La sfârșitul săptămânii, Sâmbătă, 19 August, are loc Cupa „Micul luptător”, la Călărași. Sportivii CSM Constanța, conduși de antrenorul Gheorghe Grigore, vor lupta la categoriile de vârstă U15 și mai mici.

Triatloniștii CSM vor participa în weekend la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, la Individual și Ștafetă Mixtă. CSM Constanța este reprezentat de cinci sportivi: Carol Popa, Raul Petre (născuți 2006), Paul Galoiu, Gabriel Mihailescu și David Jipescu (2008). Startul în proba individuală masculină este Sâmbătă, 19 August, de la ora 12.00. Alături de alți constănțeni, de la Atena Sport Club și CS Trident, sportivii noștri participă și la ștafetă mixtă, probă în care cele două echipe de juniori ale României luptă pentru medalii cu echipele Ucrainei, Estoniei și Republicii Moldova. Duminică, 20 August, de la ora 10.00.

La Campionatul Național de Volei pe Nisip, desfășurat la Iași, în perioada 17-20 August, vor participa trei echipe de la CSM Constanța. Tandemurile Eduard Popa / Andrei Grigore, Denisa Dumitru / Marilena Puică și Cosmin Ghimeș / Alexandru Muscină vor lupta pentru medalii pe terenul amenajat în complexul sportiv Brizo. Turneul reunește la start 24 de echipe din țară, iar premiile puse la bătaie de organizatori se ridică la 13.000 euro. Competiția se desfășoară sub egida Federației Române de Volei.

Cicliștii CSM Constanța Mihnea Harasim și Matei Paris vor participa la Campionatele Balcanice pe Șosea, în perioada 20-23 August, în orașul Larisa (Grecia). Mihnea Harasim este proaspăt campion național pe șosea, la categoria U23, în proba de fond și vicecampion național la contratimp individual. Matei Paris  vine și el la această competiție după rezultate notabile, la cadeți, obținute în această vară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top