Actualitate

C.J. Constanța a predat 5 aparate de tip Drug Test, Inspectoratului de Poliție Județean Constanța

Conducerea Consiliului Județean Constanța, prin preşedintele Marius Horia Ţuţuianu, a predat astăzi 22 iulie 2019, un număr de 5 aparate de tip Drug Test, Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Aparatele au fost achiziționate de către Consiliul Județean Constanța prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, cu scopul de a susține activitatea de combatere a consumului de droguri.

“Sunt împotriva drogurilor și voi susține orice inițiativă care are ca efect reducerea consumului de substanțe interzise. Este important să avem echipamentele necesare în lupta contra drogurilor și cred că acest tip de investiții reprezintă un pas important în limitarea accesului consumatorilor de droguri în traficul rutier. Aș vrea ca prin acțiunile noastre să reușim să îi convingem pe cei care au căzut în plasa acestor substanțe că mirajul stupefiantelor le pune viața în pericol. Vă promit că voi continua să lucrez mereu în interesul locuitorilor județului Constanța” a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Echipamentele predate Inspectoratului de Poliție Județean Constanța constau în 5 Pachete de determinare a drogurilor din salivă și 20 de cutii cu teste de determinare a 8 substanțe, care au o valoare totală de aproximativ 130 de mii de lei.

Actualitate

To Top