Politic

Bola: Un om politic nu iese niciodată din campanie. El trebuie să fie în stradă mereu

Deja a devenit o obișnuință pentru cetățenii Constanței dar și ai județului nostru, prezența în mijlocul lor a deputatului Forța Dreptei de Constanța Bogdan Bola și a echipei sale de tineri.

Iată cum justifică acest lucru deputatul Bogdan Bola:

“Am ajuns și în sudul județului cu echipa Forța Dreptei Constanța pentru a discuta cu constănțenii. Am mai spus-o și în trecut: un om politic nu „iese” niciodată din campanie, el trebuie să fie prezent pe stradă mereu, să dialogheze cu oamenii. Cu bune și rele, cu reproșuri sau laude, asta TREBUIE să facă. Și asta fac de ani de zile, nu o dată la patru ani. Pentru că așa este corect!

Și da, vom înteți prezența noastră atât în județ cât și în municipiu, pentru că așa este normal să procedăm. Nu să ne închidem într-un turn de fildeș, nu să ne așteptăm să ne salveze alții, nu manipulăm prin demagogie! Iar cu o asemenea echipă, chiar reprezentăm o forță!”

(Sursa foto – Facebook/Bogdan Bola)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top