Actualitate

90 de cupluri din Tulcea care au împlinit 50 de ani de căsătorie, premiate la Gala Fidelității

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat miercuri, 25 octombrie 2023,, alături de primarul Ștefan Ilie și deputatul George Șișcu, la Gala Fidelității, ceremonia organizată de Primăria Municipiului Tulcea, la Teatrul Jean Bart, pentru aniversarea a 90 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

„Vreau să mulțumesc Primăriei și domnului primar pentru invitația la acest eveniment minunat. Faptul că astăzi, 25 octombrie, este și Ziua Armatei are o simbolistică aparte. Viața este o luptă și dumneavoastră ați dus o luptă timp de 50 de ani împreună și ați biruit. Așadar, La mulți ani! pentru că sunteți ostași pe tărâmul familiei și sunteți victorioși.

Dumneavoastră sunteți pentru noi nu doar un exemplu, sunteți o sursă de inspirație. Vă mărturisesc că atunci când merg pe stradă și văd un cuplu venerabil, care se ține de mână, este cel mai frumos tablou pe care îl pot vedea undeva, în oraș. Dumneavoastră sunteți astăzi aici, împreună, și vă țineți nu numai de mâni, ci vă țineți și sufletele unite.

Sfântul Apostol Pavel spune în Epistola 1 către Corinteni despre dragoste: Acum rămân acestea trei –  credința, nădejdea și dragostea. Iar cea mai mare dintre ele este dragostea.

Dumneavoastră nu puteați să biruiți, nu puteați fi aici fără dragoste. Noi vă mulțumim din toată inima pentru inspirația pe care ne-o oferiți, vă urez să fiți sănătoși, să se împlinească tot ce vă doriți și dacă și noi, în timp, vom fi la fel ca dumneavoastră, înseamnă că și noi am învins. Doamne ajută, să vă fie numai bine!“, a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top