Politic

Bola nu crede în sondajele lansate în spațiul public de PSD și PNL

În opinia deputatului Forța Dreptei Bogdan Bola, sondajele de opinie lansate în spațiul public de către anumite formațiuni politice nu par a fi deloc credibile.

“Atenție la sondajele de opinie lansate în spațiul public de PSD și PNL! În disperarea lor de a rămâne la ciolan cât mai mult, se folosesc de diferite sondaje de opinie făcute de prieteni sau firme de casă prin care vor să-i convingă pe români că doar cele două partide politice contează în țara asta, că cetățenii îi votează doar pe ei de bine ce ne este.

Metoda de manipulare nu este nouă deloc, mai ales PSD o folosește în fiecare campanie electorală și, de fiecare dată, realitatea de la urne este la distanță considerabilă de minciuna din sondajele lor. USL 2.0 exclude din start celelalte partide din opoziție pentru a induce ideea că acestea nu se află în intenția de vot a românilor și nu au nicio șansă…”, spune Bola.

Tot pe acest subiect el a mai declarat: “De fapt, astfel de sondaje „mânărite” exprimă teama PNL și a PSD că oamenii se trezesc, că oamenii s-au săturat de ei și de minciunile lor și vor o schimbare…

Forța Dreptei este un partid care crește, un partid a cărui voce se aude din ce în ce mai mult în Parlament și în spațiul public, un partid al dreptei care nu s-a aliat cu PSD-ul și nu se face preș în fața lui Iohannis.

De aceea, nu o să vedeți partidul Forța Dreptei în sondajele USL 2.0, dar o să-l vedeți cu siguranță în singurele măsurători reale din România – votul.

Oricât ar încerca strategii lui Ciucă și Ciolacu să coafeze realitatea, să-i convingă pe români de faptul că o duc bine în timp ce ei sărăcesc pe zi ce trece, iar viața devine din ce în ce mai scumpă, nu vor reuși!”

(Sursa foto – Facebook/Bogdan Bola)

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top