Politic

Bogdan Huțucă: Vom elibera Constanța de Felix Stroe, unul dintre ultimii baroni PSD ai României!

Deputatul Bogdan Huțucă vorbește despre Constanța ca fiind un oraș ce a funcționat sub potențialul economic, fără un spital modern,  fără școli la nivelul standardelor epocii în care trăim, fără infrastructură, toate acestea din cauza administrației PSD. Liberalul consideră că nu mai este mul până când va fi alungată de la butoane „una dintre cele mai toxice și mai incompetente administrații PSD, administrația Stroe-Făgădău”.

Am avut onoarea să particip la vizita pe care primul-ministru, domnul Ludovic Orban, a făcut-o în județul Constanța.
Premierul a fost însoțit de ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, domnul Virgil Popescu, de domnul Nicolae Ionel Ciucă, ministrul Apărării Naționale, de ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, domnul Costel Alexe, dar și de parlamentari PNL.
Vizita a cuprins evenimente importante pentru județul Constanța: participare la începerea lucrărilor la conducta submarină din cadrul proiectului de dezvoltare gaze naturale Midia – MGD, dezvoltat de compania Black Sea Oil and Gas, parte a grupului Carlyle Energy, ceremonia de recepție a primului sistem de rachete sol-aer Patriot, inaugurarea Terminalului de cereale al și prezentarea programului de nisipare a Zonei de Coastă Turistică, finanțat din fonduri europene.
Le mulțumesc colegilor liberali de la centru și, în special, domnului Ludovic Orban, pentru că aceste vizite generează mai multă energie și mai multă dorință de luptă printre liberalii constănțeni.
În aceste săptămâni am văzut în rândul liberalilor constănțeni o dorință puternică de a câștiga aceste alegeri locale și vă asigur că le vom câștiga. În ultimele zile, toți liberalii din acest județ simt că vine momentul în care vom alunga de la butoane una dintre cele mai toxice și mai incompetente administrații PSD, administrația Stroe-Făgădău.
În sfârșit, după atâția ani, vom elibera Constanța de Felix Stroe, unul dintre ultimii baroni PSD ai României. În ultimii 30 de ani, constănțenii au fost păcăliți și umiliți de această clică roșie care s-a îmbogățit peste măsură furându-le resursele. În ultimii 30 de ani, Constanța a funcționat sub potențialul ei economic. În tot acest timp, Constanța a rămas fără un spital modern, a rămas fără școli la nivelul standardelor epocii în care trăim, fără infrastructură dar, mai ales, fără speranță. În tot acest timp, cu toții ne-am uitat către localitățile conduse de administrații liberale, care au beneficiat de măsuri liberale, de politici economice de dreapta care au adus prosperitate.
Sunt recunoscător că am alături de mine, în echipa PNL Constanța, oameni care au luptat pentru comunitățile lor, indiferent ce piedici meschine au întâmpinat. Cu toții suntem determinați să câștigăm, cu atât mai mult cu cât majoritatea constănțenilor este de partea noastră, cu atât mai mult cu cât oamenii onești și harnici din acest județ sunt de partea noastră.
Am convingerea că, peste patru ani, ne vom întâlni și vom vorbi despre Constanța ca despre un model de reconstrucție, ca despre un model de dezvoltare, ca despre un model de bune practici pentru alte localități și județe din România”, a transmis Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top