Politic

Bogdan Huțucă: Toate deciziile importante trebuie să fie luate în urma votului membrilor și ai reprezentanților săi aleși democratic

Deputatul Bogdan Huțucă, președinte al PNL Constanța afirmă că nu este adevărată informația ce circulă în spațiul public conform căreia filiala pe care o reprezintă ar fi decis deja pe cine va susține la Congresul Partidului Național Liberal. Huțucă declară că în această perioadă prioritatea numărul 1 este organizarea alegerilor interne și a Conferinței Județene.

„Dragi prieteni,

În mass-media centrală au apărut informații conform cărora filiala PNL Constanța ar fi decis deja pe cine va susține la Congresul Partidului Național Liberal ce va avea loc în 25 septembrie. Informația nu este adevărată. Ca cetățean am crezut mereu în democrație. Am urmat acest crez și după ce am intrat în politică, și mai ales după ce am preluat conducerea filialei PNL Constanța. Cred că toate deciziile importante trebuie să fie luate în urma votului membrilor și ai reprezentanților săi aleși democratic, așa cum scrie și în Statutul nostru. De aceea, în această perioadă, prioritatea numărul 1 este organizarea alegerilor interne și a Conferinței Județene. Împreună vom lua apoi cea mai bună decizie pentru Constanța, pentru Partidul Național Liberal și pentru România”, a transmis Bogdan Huțucă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top