Politic

Bogdan Huțucă: PNL a obținut o victorie istorică la Constanța

Deputatul Bogdan Huțucă le mulțumește celor ce au votat Partidul Național Liberal, dar și celor ce au ajutat partidul în această campanie și declară că după 20 de ani începe un nou capitol în Constanța, pe care îl numește „deceniul liberal”.
Țin să le mulțumesc constănțenilor care au votat PNL. Cu votul, cu sprijinul și cu încrederea lor, am reușit să înfăptuim acest moment istoric. A fost un vot pentru schimbare, un vot pentru o administrație dreaptă, a fost un vot pentru o altfel de politică. Totodată, vreau să le mulțumesc primarilor PNL, candidaților, echipelor de voluntari, susținătorilor și tuturor celor care, în această campanie, au ajutat pentru ca noi să obținem acest scor extraordinar.
După 20 de ani, începe un capitol nou pentru politica locală, pe care eu l-am numit deceniul liberal. Orizontul nostru este acela de a reclădi municipiul și județul Constanța, cu soluții concrete, cu oameni pregătiți care să demonstreze ce înseamnă politica pentru oameni, așa cum se întâmplă în unele localități din județul Constanța.
Votul este foarte important într-o democrație. Felix Stroe a înțeles foarte bine acest mesaj puternic, venit din partea constănțenilor și aroganța PSD a fost învinsă de ștampila de vot.
Alături de președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, alături de primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, cu primarii și consilierii PNL din județ, avem un scop precis: acela de a reașeza județul nostru pe harta economică a Europei, pentru că Europa începe aici”, a transmis Bogdan Huțucă.

Actualitate

To Top