Politic

Bogdan Huțucă: O alianță contra naturii formată din PSD, AUR și USR a dărâmat astăzi guvernul Cîțu

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, consideră alianța ce s-a format pentru dărâmarea guvernului, una contra naturii, însă deputatul are încredere că președintele Klaus Iohannis va identifica cea mai bună soluție pentru România și pentru Partidul Național Liberal.

„A fost ciudat pentru mine să-i văd pe aceeași baricadă pe Marcel Ciolacu, Șoșoacă, George Simion și Dan Barna, dar din păcate viața politică e plină de surprize.
Moțiunea de cenzură a venit într-un moment complicat pentru România, un moment în care avem nevoie de un guvern plin care să lupte cu criza economică și cu criza sanitară. Din păcate, acum avem și o criză politică a cărei rezolvare nu este deloc simplă. Am însă încredere că președintele Klaus Iohannis va identifica cea mai bună soluție pentru România și pentru Partidul Național Liberal.
Din punctul meu de vedere, România are nevoie în continuare de un guvern care să continue politicile liberale, un guvern care să continue procesul de modernizare a țării și de reducere a decalajului față de țările din Vestul Europei. Acest guvern se poate forma doar în jurul Partidului Național Liberal, singurul partid de dreapta din Parlament. În plus, Partidul Național Liberal este singurul partid parlamentar care a dovedit de-a lungul istoriei că este capabil să gestioneze o situație de criză și să ofere o guvernare bună pentru români”, a declarat Bogdan Huțucă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top