Politic

Bogdan Huțucă: Mulțumesc liberalilor constănțeni pentru votul lor din această seară

Deputatul Bogdan Huţucă a fost reales luni seara în fruntea organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal Constanţa. Deputatul le mulțumește colegilor săi își propune ca alături de întreaga sa echipă să obțină cel puțin aceleași rezultate extraordinare și în 2024.

„Mulțumesc liberalilor constănțeni pentru votul lor din această seară, vot în urma căruia am primit un mandat de încă 4 ani în fruntea PNL Constanța!
Primii 4 ani în fruntea PNL Constanța au fost o onoare și o bucurie.
Împreună am construit o echipă extraordinară care a reușit să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare.
În 2024 ne propunem să obținem cel puțin aceleași rezultate extraordinare. Sunt sigur că vom reuși”, a transmis Bogdan Huțucă. Despre realegerea deputatului a vorbit și Raluca Turcan:

„Felicitări, Bogdan Huțucă, pentru reconfirmarea ca lider al PNL Constanța, o organizație exemplu pentru PNL în toată țara. Am răspuns cu bucurie invitației la conferința județeană a PNL Constanța, o organizație care a dovedit, în ciuda momentelor dificile prin care a trecut, că există posibilitatea creșterii electorale acolo unde se identifică oamenii potriviți la decizie.
Când eram președinte interimar al PNL, am stabilit, ca procedură în alegerile din organizațiile județene, să sprijinim modificări acolo unde lucrurile sunt blocate, dar există posibilitatea de consolidare electorală a PNL. Și cu toate că organizația Constanța era măcinată de conflicte, l-am sprijinit și încurajat pe Bogdan Huțucă sa devină președinte PNL Constanța și bine am făcut.
Constanța a fost întotdeauna un simbol politic și un pol de dezvoltare, dar trebuia scoasă din mâna unor administratori fără onestitate și bună-credință. Și PNL Constanța a reușit să recâștige orașul, recâștigând încrederea constățenilor!
Bogdan Huțucă a știut sa aducă oameni buni în jurul său și așa, PNL are astăzi unul dintre cei mai respectați primari de municipiu, pe Vergil Chițac și un președinte de CJ, onest și dedicat, pe Mihai Lupu, parlamentari profesioniști și primării câștigate în plus, față de alegerile anterioare. Și pentru asta, PNL Constanța merită felicitări!”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top