Politic

Bogdan Huțucă: La mulți ani, români! La mulți ani, România!

„24 ianuarie 1859, un reper istoric, o piatră de temelie, dar mai ales un moment în care elita politică a înfăptuit un proiect politic. Unirea Principatelor Române este opera unei generații de excepție care a unit destinul românilor, o elită politică care reprezenta vocea unui popor adunat în jurul ideilor de unitate, dreptate și libertate.
În același timp, acea elită cu spirite revoluționare a știut să se așeze în fața oportunităților oferite de acele vremuri. Ei au reușit în misiunea lor, iar această misiune rămâne un model pentru fiecare dintre noi.
La mulți ani, români! La mulți ani, România”, a transmis deputatul Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top