Politic

Bogdan Huțucă: Județul Constanța are o importanță strategică pentru Guvernul Orban

Deputatul Bogdan Huțucă vorbește despre vizita pe care primul-ministru Ludovic Orban a efectuat-o săptămâna aceasta în județul nostru. Parlamentarul afirmă că la nivelul județului există patru proiecte în diverse stadii de implementare, care demonstrează faptul că Partidul Național Liberal este decis să acorde județului Constanța importanța cuvenită.

Există patru proiecte în diverse stadii de implementare, care demonstrează faptul că Partidul Național Liberal, atât la nivel local, cât și la nivel central, este decis să acorde județului Constanța importanța cuvenită și să îl scoată din criza economică și administrativă în care a fost aruncat de guvernarea PSD.
Cele patru proiecte sunt:
Un spital nou– premierul Orban a dat asigurări că va fi realizat un spital multifuncțional în județul Constanța, construit atât din fonduri europene, cât și din fonduri guvernamentale, care să îi deservească pe locuitorii celor două județe din Dobrogea.
Coridorul Pan European 9 – a fost semnat contractul pentru proiectarea drumului expres Constanţa – Tulcea, care va face legătura cu Coridorul 9 Pan-European, urmând să fie astfel realizată conexiunea Portului Constanța cu ţările de pe flancul estic al Uniunii Europene şi cu toate ţările nordice.
Refacerea infrastructurii portuare cu fonduri europene – pentru relansarea economiei din Portul Constanța.
Construirea unui drum ocolitor spre sudul litoralului – pentru eliminarea blocajelor din trafic și facilitarea accesului turiștilor pe litoral. Proiectarea se finalizează anul acesta, iar licitația pentru executarea lucrărilor va avea loc în 2021.
Premierul a dat asigurări că Executivul cunoaște nevoile județului Constanța și că se vor lua toate măsurile necesare pentru a se respecta toate angajamentele”, a transmis Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top