Politic

Bogdan Huțucă, despre rezultatele discuțiilor dintre Florin Câțu și liberalii constănțeni

Premierul Florin Cîțu a fost prezent la Constanța, pe 26 august și a avut o întâlnire cu liberalii constănțeni, pentru a discuta despre candidatura sa pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal, despre programul de guvernare și despre proiectele de dezvoltare ale județului.

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a calificat discuțiile care s-a purtat ca „foarte bune” și a afirmat că Premierul cunoaște proiectele locale și vrea să se implice în realizarea lor.

„M-am bucurat să văd că premierul Florin Cîțu cunoaște proiectele din județul nostru și că dorește să se implice în realizarea lor cât mai rapidă. Au fost discuții foarte bune cu primarii, care astfel au avut ocazia să prezinte nevoile comunităților lor.

Cred că Florin are multe în comun cu liberalii din Constanța, cu toții ne dorim construcția unui stat sănătos, a unui stat minimal care să fie cât mai puțin intruziv în viața oamenilor, un stat care să nu-i mai penalizeze pe cei care fac performanță, ci să le respecte munca, determinarea și curajul.

Majoritatea celor prezenți la întâlnirea de astăzi au rămas cu o impresie foarte bună și s-au declarat mulțumiți de rezultatele întâlnirii”, a concluzionat Bogdan Huțucă

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top