Politic

Bogdan Huțucă, deputat PNL: „Cazinoul din Constanța, cu policarbonat în ferestre”

Deputatul liberal de Constanța, Bogdan Huțucă, a făcut câteva precizări cu privire la anunțul primarului Constanței despre lucrările de conservare ce se vor efectua la Cazinoul de pe faleza orașului.
Parlamentarul explică faptul că ruina simbolului Constanței este dovada cea mai bună a incompetenței actualului primar, Decebal Făgădău, a întregii administrații locale, dar și a guvernării PSD.

„În timp ce marile orașe se mândresc cu absorbție de fonduri europene de sute de milioane de euro, cu proiecte mari privind reabilitarea și repunerea în circuit a clădirilor și monumentelor istorice, la Constanța, sub o administrație locală PSD-ALDE-PMP, cârpim Cazinoul cu lucrări de zero lei”, declară Bogdan Huțucă.

Lucrările de conservare anunțate că se vor desfășura la Cazinoul din Constanța sunt insignifiante față de starea în care se află clădirea, adaugă parlamentarul liberal. „Singurul lucru pe care domnul primar Decebal Făgădău îl găsește de cuviință după atâta amar de vreme este să îl împrejmuiască și să pună policarbonat în ferestre. Mândria cu care primarul Decebal Făgădău vorbea zilele trecute despre aceste lucrări care vor costa zero lei nu sunt decât măsura incapacității sale de a face față oricărei probleme sau provocări.”
Bogdan Huțucă precizează că aceste lucrări urgente trebuiau făcute demult, iar faptul că acum primarul se laudă cu niște „cârpeli și chilipiruri” (costuri zero) este un lucru rușinos.

„Domnule primar, ar fi trebuit să vă luați Guvernul de guler și să o aduceți pe faimoasa voastră Viorica și condamnatul Liviu Dragnea în fața Cazinoului, reamintindu-le că PSD a luat o căruță de voturi de aici promițând, încă din 2014, că „într-un an” clădirea-simbol a Constanței va reveni la strălucirea de altă dată. Dar, și atunci, ca și acum, nu ați făcut decât să mințiți, să vindeți iluzii și povești electorale, de care v-ați scuturat imediat ce tușul ștampilelor s-a uscat pe buletinele de vot. Ruina Cazinoului este dovada vie și dureroasă a nepriceperii dumneavoastră, domnule primar Făgădău”, crede deputatul PNL, Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top