Politic

Bogdan Huțucă: Cazionul va fi redat orașului la strălucirea și frumusețea de altă dată

Deputatul Bogdan Huțucă a participat ieri, alături de ministrul Lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan și de prefectul George Niculescu, la preluarea oficială a Cazinoului din Constanța. Mai exact, evenimentul a marcat preluarea amplasamentului de la municipalitate și predarea acestuia constructorului, pentru începerea lucrărilor de reabilitare și consolidare.

„Am avut astăzi onoare și plăcerea de a-l primi la Constanța, alături de prefectul George Niculescu, pe ministrul Lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan.
Împreună ne-am întâlnit cu proiectanții și constructorul care vor realiza reabilitarea clădirii Cazinoului, ministrul preluând astfel în mod oficial amplasamentul în vederea consolidării și restaurării.

Guvernul a alocat toate sumele de bani necesare realizării acestei investiții și se va asigura că simbolul Constanței va fi redat orașului la strălucirea și frumusețea de altă dată.
Nu am să înțeleg niciodată cum o asemenea clădire monument istoric a putut fi lăsată aproape un deceniu în paragină și uitare, la fel cum nu am să-i cred niciodată pe cei care au plâns soarta Cazinoului doar în campaniile electorale.
Dovada că se poate, după atâta guvernări și administrații locale PSD, Guvernul Orban a deblocat proiectul, a asigurat întreaga finanțare și a semnat contractul de reabilitare în doar câteva luni.

Singura sarcină a Primăriei și a primarului rămâne să nu pună bețe în roate proiectului și să elibereze autorizația de construire pentru reabilitarea clădirii Cazinoului cât mai repede.
Le mulțumesc colegilor liberali din Guvernul României care au înțeles necesitatea și importanța reabilitării și restaurării Cazinoului, un proiect de suflet pentru Constanța și constănțeni”, a declarat Bogdan Huțucă.

Actualitate

To Top