Politic

Bogdan Huțucă: Cazinoul Constanța, emblema noastră!


Deputatul Bogdan Huțucă vorbește despre progresul lucrărilor de la Cazinoul Constanța. Acesta afirmă că deși industria construcțiilor este dificilă din cauza creșterilor de prețuri la materiale, progresul continuă și anul trecut fațada de nord a fost renovată.

„Munca migăloasă va reda viața și strălucirea monumentului nostru, care va continua să spună povestea despre Constanța și să fie un martor al timpurilor.
În ciuda unei perioade extrem de grele pentru tot ce înseamnă domeniul construcțiilor, din cauza creșterilor de prețuri la materiale, lucrările la Cazinoul Constanța continuă și avansează. Anul trecut am avut surpriza plăcută de a vedea fațada de nord reabilitată, care arată splendid. Transformarea este deja vizibilă şi confirmă faptul că atunci când există voință, susținere și implicare politică, proiectele de investiții își urmează cursul firesc. După mai bine de 10 ani, Cazinoul va fi o perlă strălucitoare pe faleza Constanței.”
Puteți urmări mai jos clipul video, realizat de firma care execută lucrările de restaurare”, a transmis președintele Partidului Național Liberal Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

Cazino Constanța – Evoluție Lucrări 2021 – 2022 | Aedificia Carpați SA – YouTube

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top