Politic

Bogdan Huțucă: Aveți încredere în noi și nu veți fi dezamăgiți!

Bogdan Huțucă, Președintele Organizației Județene a PNL Constanța, candidează pentru un nou mandat de deputat. În acest context, deputatul a declarat:

Alegerile parlamentare din decembrie reprezintă un punct crucial pentru traiectoria țării și a Constanței, astfel că responsabilitatea mea și a colegilor liberali este una uriașă. Avem datoria de a asigura stabilitatea țării în această perioadă mai degrabă confuză a omenirii și de a continua proiectele de dezvoltare începute cu succes în acești ultimi ani. Datorită dumneavoastră, am avut posibilitatea să reformăm modul în care este administrată România și să aliniem din nou viziunea și valorile naționale la cele europene. De aceea, acum, când rezultatele au început să apară, avem nevoie de continuitate. Pentru următorii patru ani, îmi doresc să continui să lucrez alături de colegii mei la proiectul pentru Constanța. De data aceasta, în echipă completă, alături de noul președinte al Consiliului Județean și de noul primar al celui mai frumos oraș din România. Aveți încredere în noi și nu veți fi dezamăgiți!”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top