Politic

Bogdan Huțucă: Apel la rațiune pentru liderii AUR în vederea anulării protestului programat duminică în capitală

Bogdan Huțucă face un apel pentru liderii AUR în vederea opririi protestului anunțat duminica aceasta, o acțiune ce ar putea dezbina societatea românească, într-un moment delicat.
„La granițele României se desfășoară o operațiune militară de proporții, în care poporul ucrainean este îngenuncheat de tancurile și bombele rusești. Este un moment în care societatea românească trebuie să dovedească unitate și solidaritate într-un moment critic în care pacea europeană este amenințată de revizionismul barbar al Federației Ruse.
Lansez acest apel pentru liderii AUR în vederea opririi acestui protest, care ar putea dezbina societatea românească într-un moment delicat. Pot înțelege interesele politice, însă în acest moment, românii au nevoie de calm și siguranță, au nevoie de liniște. Oprirea acestui protest va însemna că vă pasă și că puteți depăși micile victorii neînsemnate și puținele titluri de presă pe care le puteți produce în urma acestui eveniment.
Dați dovadă de solidaritate cu românii din țară și cu cei aflați în Ucraina, dați dovadă de solidaritate cu poporul ucrainean, dați dovadă că politica este despre oameni, nu despre victorii banale! Aveți șansa să demonstrați că nu sunteți un instrument al unor structuri externe care încearcă să dezbine societatea românească. Aveți șansa să arătați că sunteți o voce autentică a poporului român, care este creștin, iubitor de pace și libertate!
Sper că rațiunea va învinge în rândurile voastre și că veți opri dezbinarea, în acest război extrem de sensibil de la porțile țării noastre. Dumnezeu să vă lumineze mintea”, a transmis Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top