Politic

Bogdan Huțucă: Am promis că nu lăsăm pe nimeni în urmă și ne ținem de cuvânt!

La începutul acestui an președintele Partidului Național Liberal de la Constanța a venit cu o veste bună pentru firmele care activează în domeniul Horeca: 73.000 de companii din acest domeniu vor putea primi până la 800.000 de euro ajutor de stat.

Prieteni, știu că este sâmbătă seara și că mulți dintre voi încă vă relaxați după noaptea de Revelion, dar am o veste foarte bună pentru firmele care activează în domeniul Horeca, multe dintre ele de la noi din Constanța.
A fost publicată în Monitorul Oficial Ordonanţa de Urgenţă ce aduce măsuri bune pentru întreprinderile din domeniul turismului, structuri de cazare, structuri de alimentaţie şi agenţii de turism, a căror activitate a fost afectată de pandemie.
Aceste companii vor primi sprijin financiar precum şi unele măsuri fiscale. O companie va putea primi până la 800.000 de euro ajutor de stat.
Estimăm că până la 73.000 de companii din domeniul Horeca vor beneficia de acest ajutor”, a transmis Bogdan Huțucă. 

Dacă doriți să consultați Ordonanța de Urgență o puteți găsi AICI.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top