Politic

Bogdan Bola: Numai împreună putem izbândi!

Într-un mesaj transmis de deputatul Forța Dreptei de Constanța Bogdan Bola, acesta a ținut să le mulțumească celor care au crezut în el și care l-au susținut.

“A fost un an dificil…și va urma unul de foc, dar împreună (și numai împreună) putem izbândi! Când alții vor încerca să ne dezbine, noi să rămânem aproape unii de ceilalți! Să ne revedem sănătoși și cu multă FORȚĂ de muncă în anul care vine! La Mulți Ani români și nu uitați să iubiți Dobrogea, oriunde ați fi!

Vă mulțumesc și mă înclin în fața voastră pentru că mi-ați fost alături și în acest an!”, a spus în finalul mesajului Bogdan Bola.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top