Politic

Bogdan Bola: Fără lockdown național, vor muri mult mai mulți oameni!

Deputatul constănțean Bogdan Bola atrage atenția asupra situației dramatice generate de numărul mare de infectări cu coronavirus și consideră că fără instituirea cât mai urgentă a unui lockdown la nivel național, vor muri și mai mulți oameni.

Parlamentarul liberal amintește că România este pe primul loc în lume la mortalitate din cauza virusului, iar la două minute și jumătate, în România mai moare un om.

„În județul Constanța, avem 655 de cazuri în ultimele 24 de ore. Incidența a ajuns la 8.86 la mia de locuitori în județul nostru și tendința este de a crește și pe viitor. Între timp, pentru motive pe care nu le înțeleg de niciun fel, Spitalul de Infecțioase nu se redeschide, în pofida solicitărilor exasperate ale doctorilor.

Și în continuare, unii nu cred, fac mișto și refuză să se protejeze și să se vaccineze. În toate țările, pe care de altfel le lăudăm pentru democrațiile avansate și nivelul de trai, vaccinarea a ajuns la 70-90%, noi însă știm mai bine în continuare cum e cu ciparea și ARN-ul ăsta modificat. Dar vrem pat la ATI dacă nu mai putem respira, iar Șoșoacă filmează în continuare morții din spitale. „Noaptea rațiunii naște monștri”…

Și da, fără lockdown național vor muri mult mai mulți oameni – prieteni, vecini, rude, oameni la care ținem! Și trebuie instituit cât mai curând..!”, a transmis Bogdan Bola.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top