Opinii

Bani pentru localnicii deosebiţi ai comunei Mircea Vodă

Consilierii locali din comuna Mircea-Vodă au votat în unanimitate hotărârile prin care copiii din localitate, cu merite deosebite, urmau a fi premiaţi. Astfel, s-au acordat un premiu de 100 RON pentru „Elevul cu rezultate deosebite în anul scolar 2009-2010” , care studiază la Şcoala cu clasele I-VIII din localitate şi un premiu de 100 RON pentru „Elevul cu rezultate deosebite în anul şcolar 2009-2010”, din Şcoala cu clasele  I-VIII din Satu Nou, ce aparţine de comuna Mircea Vodă.

Un articol de Andreea PAVEL

Administraţia publică a mai acordat bani pentru tinerii care s-au remarcat în competiţiile sportive:  „Cea mai bună echipă de fotbal”:  locul I -150 lei, locul II -100 RON, „Cel mai bun fotbalist”: premiu special, 100 RON, Cros fete: locul I -100 RON, locul II – 50 RON, Cros băieţi: locul I -100 RON, locul II -50 RON.
Alte premii în bani au mai ajuns la membrii juniori ai clubului Taekwondo cu cele mai bune rezultate pentru anul 2009: locul I -200 lei ;locul II -150 lei; locul III -100 lei.
Premii în bani, în valoare de 400 RON, s-au mai acordat elevilor cu rezultate deosebite obţinute la olimpiade, în faza judeţeană, după cum urmează:
a) Ivan Bianca Mădălina, elevă în clasa a VIII – a, participantă la Olimpiada de biologie ( 100 RON);
b) Ionaşcu Elena, elevă la clasa a VII – a, participantă la Olimpiada de biologie (100 RON),
c) Gheorghiţă Lavinia Cristiana, elevă la clasa a VII – a, participant la Olimpiada de religie (100 RON),
d) Dobre Daiana Melania, elevă la clasa a V-a, participant la concursul „Rural math”, faza pe sector (100 RON).
Nu în ultimul rând, s-au mai acordat 150 RON pentru cea mai longevivă căsnicie din localităţile Mircea Vodă, Satu Nou şi Ţibrinu şi două premii în valoare de câte 100 RON pentru ”Cea mai vârstnică văduvă de veteran de război”.

Actualitate

To Top