Actualitate

Aviz favorabil pentru grupa cu program prelungit din Costinești. Ce spune cel care s-a luptat pentru acest proiect

Astăzi a fost finalizat proiectul pentru grupa cu program prelungit din cadrul grădiniței Pinocchio Costinești, după un audit al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar. După acest demers, grădinița a primit aviz pozitiv, iar începând din toamnă va avea o grupă cu program prelungit.

Acest proiect a stârnit numeroase discuții anul trecut, când primarul Dorin Dumitru Jeanu (PMP) a refuzat să treacă pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din 7 octombrie un proiect de hotărâre ce viza înființarea unei grupe de grădiniță cu orar prelungit. După ce viceprimarul Gheorghe Mechenici (PNL) a trecut proiectul pe lista suplimentară, acesta a fost respins de o majoritate ad hoc, formată din consilieri de la PMP și PSD.

„Sunt fericit că acest proiect al nostru a devenit realitate. În funcție de cererile părinților, pe viitor putem avea mai multe grupe cu program prelungit.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în realizarea acestui proiect:

– Conducerea Inspectoratului Școlar Constanța.

– Direcția de Sănătate Publică Constanța, pentru îndrumare și avizare.

– Doamnei director și colectivului Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu din Costinești

– Consilierilor care ne-au fost alături

Chiar dacă primarul cu o parte din consilieri nu au fost de acord la început, am reușit sa ducem la bun sfârșit acest proiect.

Cred că în astfel de proiecte ar trebui lăsăm cu toții politica la o parte și să colaborăm indiferent de partid, pentru binele comun”, a transmis Gheorghe Mechenici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top