Actualitate

Avarie RAJA – UPDATE – Lipsă apă bd. Mamaia și zona Faleză Nord

Pe timpul executării lucrărilor de remediere a avariei survenite astăzi, 29 mai 2024, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția str. Turda cu bd. Mamaia din municipiul Constanța, s-a decis înlocuirea tronsonului afectat pe o lungime de aproximativ 7 metri.

Intervenția este însă îngreunată din cauza unor cabluri de alimentare cu energie electrică, fiind necesară o atenție sporită pentru a evita orice incident. Imediat ce lucrările vor fi finalizate, se vor executa toate manevrele necesare pentru umplerea și intrarea în presiune a rețelei. 

Având în vedere diametrul conductei și debitul mare de apă, durata sistării furnizării apei se prelungește până la ora 21.00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top