Actualitate

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, la moment de bilanț

Sala Dobrogea a Consiliului Județean Tulcea a găzduit marți, 19 februarie 2019, Adunarea Generală a Membrilor Asociației de Management al
Destinației Turistice Delta Dunării, pentru o ședință extraordinară, printre membrii participanți numărându-se și Consiliul Județean Tulcea, prin vicepreședintele Dumitru Mergeani.

După cum a declarat conducerea Asociației, prin președintele Cătălin
Țibuleac, cu acest prilej a fost aprobată cooptarea de noi membri în cadrul
Asociației, a fost prezentat Bilanțul de activitate al Asociației pe anul 2018, a fost aprobat Planul de măsuri pentru anul 2019 și au avut loc alegeri pentru Consiliul Director al Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

„În cadrul Adunării Generale am evidențiat foarte buna colaborare între
Consiliul Județean Tulcea și membrii asociației, board-ul de conducere al
asociației, creșterea numărul de turiști fiind tocmai un rezultat al acestei
colaborări. Bineînțeles, programul guvernamental cu vouchere pentru turism a fost foarte important. A fost nevoie de o mână de oameni de afaceri vizionari, care au crezut în acest proiect, care au făcut posibil acest angrenaj al asociației. Cum gândim colaborarea pe anul 2019: în principal, ne axăm pe piața internă, dar dorim și o mai mare dezvoltare pe piața externă. În acest an vom participa la numeroase târguri de turism, la Berlin și la Paris, în primăvară, iar în toamnă, la Londra și Barcelona. Felicit membrii asociației pentru activitatea de până în prezent și le doresc să aibă un an 2019 cel puțin la fel de bun ca anul 2018“, a declarat vicepreședintele Dumitru Mergeani.

„Deciziile luate în Adunarea Generală au avut la bază acea creștere
importantă a numărului de turiști din județul Tulcea în anul 2018, de 77% pe zece luni ale anului. Este o creștere ca urmare a măsurilor întreprinse în
platforma de parteneriat public-privat reprezentată de Asociație, un rezultat al eforturilor conjugate, unitare, atât din partea administrației publice județene cât și din partea celor mai importanți reprezentanți ai mediului de afaceri din industria ospitalității“, a precizat președintele AMDTDD, Cătălin Țibuleac.

Printre punctele importante abordate în cadrul Adunării Generale s-au mai
numărat numirea ca membru de onoare în cadrul asociației a domnului Ivan Patzaichin, fundamentarea strategiei pe 2019 pe consolidarea rezultatelor obținute în 2018 și identificarea surselor de finanțare pentru realizarea unui studiu de impact privind gradul de vizitare al Deltei Dunării.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top