Actualitate

Adunarea Generală a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din Tulcea

Ștefan Coman, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat, astăzi, începând cu ora 10.00, la Adunarea Generală a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere (ANCMRR), filiala „Contraamiral Iacob Bălan“ Tulcea.

În cadrul ședinței au fost discutate teme precum activitatea pe anul anterior, principalele activități programate pentru perioada imediat următoare, dar și obiectivele asumate ale structurii asociative.

„În numele conducerii instituției, vă mulțumesc, încă o dată, pentru tot ceea ce ați făcut pentru devenirea României de astăzi, pentru faptul că v-ați dedicat viețile protejării celor mai importante elemente care definesc statul național unitar de care avem privilegiul să ne bucurăm astăzi: libertatea, unitatea, suveranitatea.

Vă felicit, stimați militari tulceni, pentru tot ceea ce ați realizat pentru noi și pentru faptul că ați lăsat în urma dumneavoastră generații întregi care au de la cine să se inspire“, a transmis, în cadrul evenimentului, Ștefan Coman, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea.        

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top