Politic

Acciza la carburanți se reduce cu 50%, în urma propunerii PSD

Organizația județeană a PSD Tulcea transmite printr-un comunicat de presă că prețul pentru fiecare litru de benzină sau motorină va scădea cu 1.2-1.5 lei, în urma reducerii cu acestei accize.

Decizia a fost luată în coaliția de guvernare și, în cel mai scurt timp, Ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, va elabora actele normative pentru implementarea măsurii.

Blocarea exploziei prețurilor la energie și carburanți este principalul motiv pentru care astăzi PSD este la guvernare! Oamenii ne-au trimis aici pentru a găsi soluții. Orice altceva nu contează!

Ce urmează concret:

– minus 1.2-1.5 lei/litrul de carburant;

– plafonarea prețului RCA;

– eliminarea unor restricții care blochează economia.

Sunt trei măsuri concrete care vor menține puterea de cumpărare și vor determina o inflație cu o singură cifră în acest an”, se mai arată în comunicat.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top