Actualitate

A început reabilitarea școlii din satul Lunca. Dumitru Stan: „Chiar dacă sunt elevi mai puțini, merită o școală modernă”

În toamnă, elevii și dascălii care vor călca pragul școlii din localitatea Lunca vor avea o surpriză plăcută. Clădirea va arată ca nouă, în plus, va fi dotată cu mobilier modern, astfel încât procesul educațional să se desfășoare normal.  

Proiectul de reabilitare și dotare a unității de învățământ este implementat de primăria comunei Ceamurlia de Jos, iar primarul Dumitru Stan este cel care supraveghează permanent executarea lucrărilor.

„Constructorii ne-au asigurat că în luna iunie totul va fi gata, astfel încât, în septembrie, școala va fi pregătită să-i primească pe elevi și profesori cu o nouă înfățișare”, spune edilul.

Concret, la unitatea de învățământ din Lunca se va schimba în totalitatea dușumeaua veche, fiind înlocuită cu parchet, se vor schimba ferestrele, clădirea va fi izolată termic, rețeaua electrică va fi înlocuită etc.

În paralel, școala va fi dotată cu mobilier nou.

Chiar dacă sunt elevi mai puțini, în jur de 60, merită o școală modernă. În plus, era de datoria noastră să intervenim pentru a reabilita clădirea care se degrada. Nu puteam sta să vedem cum se deteriorează”, mai spune Dumitru Stan, primarul comunei Ceamurlia de Jos.

Proiectul de reabilitare și dotare a Școlii din localitatea Lunca are o valoare aproximativă de 590.000 de lei, iar sursa de finanțare este POR – Programul Operațional Regional.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top