Opinii

A fost inaugurată baza sportivă cu nocturnă în comuna Chirnogeni

La sfârşitul săptămânii trecute, primarul comunei Chirnogeni, Gheorghe Manta, a inaugurat o bază sportivă multifuncţională.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

 

La acest eveniment au luat parte, alături de locuitorii din comună, Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, directorul Direcţiei Judeţene de Sport, Elena Frâncu, precum şi mai mulţi primari din judeţ. După festivitate a avut loc şi primul meci de fotbal pe această arenă, susţinut de către tinerii din localitate. Terenul a fost dotat şi cu o instalaţie de nocturnă, astfel activităţile sportive se vor putea derula şi pe timpul nopţii. Pentru realizarea acestui proiect, Consiliul Local Chirnogeni a alocat suma de 36 mii RON, iar Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) a completat cu 200 mii RON. Acest obiectiv va fi îmbunătăţit prin construcţia unor vestiare şi va fi depusă documentaţia pentru construirea unei săli de sport. Programul CJC de construirea a bazelor sportive rurale, aflat în diferite stadii de execuţie în alte 13 localităţi (Albeşti, Independenţa, Lipniţa, Aliman, Viişoara – Cobadin, Ciocîrlia, Murfatlar, Mihail Kogălinceanu, Topalu, Fântânele, Topraisar, Amzacea şi Bărăganu) va fi urmat în alte 36 de localităţi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top