Actualitate

O nouă parcare, amenajată în orașul Cernavodă

Primarul orașului Cernavodă, Liviu-Cristian Negoiță, anunță că lucrările de execuție în vederea realizării obiectivului de investiții “Parcare pentru autoturisme strada Unirii, colț cu strada Crișan”, orașul Cernavodă, județul Constanța sunt în plină desfășurare.

„Parcarea proiectată are o suprafață de cca. 700 de metri pătrați și asigură 31 locuri de parcare dintre care 2 locuri sunt rezervate persoanelor cu handicap. Pe partea stângă a acesteia sunt asigurate 21 locuri, cu parcare transversală a autovehiculului, iar pe partea dreaptă sunt proiectate 10 locuri cu parcare longitudinală. Întreaga suprafață a locurilor de parcare va fi asfaltată”, spune primarul.

Scurgerea apelor pluviale de pe platforma parcării și a corpului părții carosabile se va face prin realizarea pantei transversale proiectate spre stânga, astfel încât apa să fie dirijată spre rigola carosabilă.

În profil longitudinal, de asemenea se va respecta panta proiectată, apa pluvială fiind dirijată către gurile de scurgere. Totodată, bordurile prefabricate montate pe partea dreaptă a parcării, au rolul de a dirija apele pluviale către elementele de captare.

„Atât pe partea stângă a parcării auto, cât și pe partea dreaptă, se va amenaja spațiu verde, se vor planta arbori ornamentali și se va realiza un taluz din pământ în zona țevilor de agent termic. De asemenea, se vor monta indicatoare rutiere”, adaugă Liviu-Cristian Negoiță.

Valoarea totală a obiectivului de investiție este de 383.179,35lei, bani de la bugetul local al orașului, iar lucrarea este executată de un agent economic din localitate.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top