Actualitate

Locuitorii orașului Hârșova, invitați să participe la elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală

Primăria Orașului Hârșova se află la începutul procesului de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Locală. Acesta este un document prin care se stabilesc necesitățile, activitățile şi resursele locale specifice pentru dezvoltarea comunităților locale.

Ne dorim ca acest proces să fie unul participativ, ce presupune colaborarea dintre administrația locală, cetățeni și antreprenori, cu scopul de a asigura dezvoltarea sustenabilă și armonioasă a orașului”, spun reprezentanții primăriei.

De aceea, administrația locală solicită sprijinul cetățenilor pentru a identifica provocările de dezvoltare actuale și pentru a contura o imagine de ansamblu, reală, a orașului Hârșova. 

Persoanele care doresc să se implice activ în viața comunității sunt invitate să acceseze de pe pagina de Facebook a Primăriei orașului Hârșova un chestionar online. Acesta are rolul de a clarifica contextul actual al orașului și așteptările locuitorilor acestuia, precum și problemele relevante cu care se confruntă cetățenii.

Menționăm că răspunsurile furnizate de dumneavoastră vor fi utilizate pentru a defini direcțiile de acțiune și proiectele strategice pe care și le va asuma autoritatea locală, în vederea dezvoltării orașului în următorii 7 ani. Durata de completare a chestionarului este de aproximativ 10 minute. Având în vedere importanța informațiilor transmise de dumneavoastră, facem apel la completarea chestionarului într-o manieră serioasă și responsabilă”, mai spun cei din Primăria Hârșova.

Strategiile de dezvoltare fac posibilă coordonarea activă a proceselor de dezvoltare care au loc în teritoriu, luarea în considerare a caracteristicilor locale, a schimbărilor din mediul exterior şi fac posibilă abordarea proactivă, realizată într-un mod inovativ, a proceselor de dezvoltare teritorială.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top