Actualitate

Până la sfârșitul lunii martie nu se mai eliberează cărți de identitate

În condițiile în care la nivel național s-a constatat o lipsă a materialelor necesare producerii, respectiv eliberarea de cărți de identitate, toate serviciile publice de evidență a persoanelor nu vor putea elibera aceste documente.

Astfel, în perioada 12 martie – 22 martie 2021, toate serviciile publice de evidență a persoanelor din județul Constanța (17 la număr) nu vor elibera cărți de identitate.

În acest context  directorul executiv al Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Constanța, Ion Constantin a declarat:

“Cetățenii care au depus cererea cu 30 de zile în urmă, vor trebui să mai aștepte cam 2 săptămâni. Pe data de 22.03.2021 avem asigurări de la București că vom fi aprovizionați cu materialele necesare și din acel moment vom face un tur de forță ( noi și SPCLEP) să eliberăm toate cererile, vreo 4000 la număr.”

Această situație a fost expusă și în presa națională, motivul care a determinat această stare de fapt fiind o întârziere a celor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne care au întârziat organizarea unei licitații pentru achiziționarea de materiale necesare fabricării cărților de identitate.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top