Actualitate

Gheorghe Mechenici, candidat la Primăria Costinești: În turism, omul sfințește locul. Vom determina BTT să își îngrijească terenurile și clădirile!

Candidatul PNL la Primăria Costinești, Gheorghe Mechenici, consideră că reprezentanții BTT Costinești SA trebuie determinați să își îngrijească terenurile și clădirile pe care le dețin în stațiune, situate în cele mai bune zone din punct de vedere turistic și care se află astăzi într-o stare deplorabilă.

Mechenici prezintă, prin comparație, câteva pensiuni construite de localnici în Schitu și Costinești, care sunt exemplu de servicii foarte bune oferite turiștilor.

Candidatul PNL vorbește și despre lacul din stațiune, pentru care propune amenajarea unei faleze de promenadă, de jur împrejur. Pe faleza dintre lac și mare, Mechenici vrea să organizeze două evenimente de amploare, Festivalul Culinar și Festivalul Scoicilor:

„Săptămâna trecută am discutat cu chef Cătălin Scărlătescu și vom avea cel puțin două evenimente, unul la început de sezon și unul la sfârșit. Trebuie să prelungim cumva perioada aceasta de sezon”.

Gheorghe Mechenici consideră că omul sfințește locul și promite că din postura de primar va sprijini dezvoltarea turismului din întreaga stațiune.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top