Restaurantul Lacul Racilor are trei stele. Capacitatea sa este de 140 de locuri, în interior, la care se adaugă alte 60 de locuri, pe fermecătoarea terasă, amplasată pe malul lacului Tatlageac. Aici, turiştii sunt invitaţi să descopere adevărata savoare a preparatelor din peşte, într-un cadru special. Este locul ideal pentru cine romantice, pentru evenimente unice, pentru întâlniri de afaceri, pentru reuniuni festive sau, pur şi simplu, pentru o masă liniştită în mijlocul naturii. Pe lângă preparatele din peştele prins zilnic de către pescarii din zonă, restaurantul Lacul Racilor oferă un meniu variat, în care se regăsesc mâncăruri cu specific românesc şi balcanic, ca şi vinuri din celebrele podgorii Jidvei, Recaş, Segarcea, Murfatlar şi Cotnari. Personalul calificat al restaurantului Lacul Racilor asigură servicii de înaltă clasă, garantând o atmosferă de neuitat.
Complexul Lacul Racilor este amplasat la intrarea în staţiunea Olimp, venind dinspre Constanţa, pe DN 39 B, la numai cinci minute de plajă. Cele 10 vile, hotelul şi restaurantul sunt situate pe malul lacului, într-un cadru mirific, departe de poluarea şi de stresul urban, într-o zonă liniştită, unde clienţii se pot relaxa, în mijlocul naturii, profitând de o ambianţă unică şi de o privelişte specială. Complexul Lacul Racilor oferă spaţii de cazare, în hotel şi în cele 10 vile de trei stele, având o capacitate totală de 86 de locuri. Cazarea se face în: cinci vile tip apartament (cameră cu pat dublu şi living); cinci vile cu câte patru camere, cu pat dublu în fiecare, şi în hotelul care are un apartament cu două camere duble şi living, plus 16 camere duble. Camerele şi apartamentele sunt dotate cu băi proprii, aer condiţionat, TV şi minibar.
