Opinii

Primarul Babadagului: „În timp ce eu încerc rezolvarea problemelor, alții vor să determine demiterea mea”

Primarul orașului Babadag, Georgian Caraman, s-a aflat săptămâna trecută la București pentru a semna contractul de finanțare a 16 apartamente ANL destinate serviciilor publice. „Dacă deja suntem aproape de începerea lucrărilor la blocul destinat specialiștilor, avem societatea de construcții care a câștigat licitația, iată că există certitudinea că cel mai târziu până anul viitor va începe construcția și la acest nou bloc, care nu va fi ultimul. Începe să se contureze, în zona centrală, un mic cartier de blocuri care va transforma radical arhitectura orașului”, anunța primarul noua investiție.

Pentru Babadag este al 15-lea proiect cu finanțare semnată, lista proiectelor fiind făcută publică de către edil încă de la începutul acestui an.

Totodată, Georgian Caraman a adus o serie de completări la proiectul privind construcția unei săli de sport, cu 180 de locuri în tribune, pe locul fostului cartodrom. Documentele solicitate au fost depuse la Compania Națională de Investiții, instituția care va finanța obiectivul aflat în stadiul de evaluare.

„Știu că sunt oameni nemulțumiți de străzi, de comportamentul unor concetățeni dar, repet, unele probleme nu depind numai de mine așa cum se crede. Doar atunci când vom înțelege că avem fiecare responsabilități concrete față de societatea în care trăim și vom acționa împreună, pentru un scop comun, treburile vor intra pe un făgaș normal”, a menționat primarul.

Georgian Caraman a atras atenția asupra faptului că, în timp ce el se zbate pentru găsirea finanțărilor pentru diferite proiecte ale Babadagului, sunt persoane care încearcă să strângă semnături pentru demiterea primarului.

„Din păcate, în timp ce eu caut toate posibilitățile, pe la București, pentru rezolvarea problemelor, alții merg prin Bendea sau pe la persoane în vârstă pentru a aduna semnături pentru organizarea unui referendum care să determine demiterea mea! Nu, nu e un secret și nu înțeleg de ce domnii respectivi nu fac asta și în mediul on-line. Probabil, pentru că minciuna nu prea merge scrisă, nu?”, se întreabă retoric edilul. Acesta reamintește oamenilor că a fost reclamat de nenumărate ori în 6 ani de mandat, a fost acuzat de diferite lucruri, denigrat, însă nimic dintre toate acestea nu s-au adeverit.

„Să fie bine înțeles, singurii care chiar pot decide sunt locuitorii acestui oraș iar dacă se crede că vorbele sunt mai presus de fapte, de concret, atunci, nicio problemă! Mă tem însă că istoria se va repeta”, conchide primarul orașului Babadag.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top