Fără categorie

Informare publica-lipsa tensiune Baneasa

In cursul acestei zile, 1 iulie 2017, la ora 12,00, Statia de pompare a apei potabile Baneasa a ramas fara tensiune, din cauza unei avarii la reteaua la energie electrica. In aceste conditii s-a mai putut asigura apa consumatorilor pentru aproximativ doua ore, pana la golirea rezervoarelor, insa de la ora 14,00, abonatii nu mai beneficiaza de apa. Fara energie electrica, pompele nu pot functiona, iar societatea noastra este in imposibilitatea de a asigura furnizarea de apa in conditii normale.
Avaria a fost adusa la cunostinta furnizorului de energie electrica, care va trimite echipe pe teren, pentru remediere. De indata ce avaria la reteaua de energie va fi remediata, lucratorii RAJA vor reporni statia de pompare, urmand ca in scurt timp sa se reia si furnizarea de apa catre toti consumatorii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top