Opinii

Drumul spre Cetatea Histria, reabilitat după 17 ani!

Drumul Județean 226A ce leagă Cetatea Histria de DJ 226 Năvodari – Corbu – Săcele – Istria era un adevărat calvar pentru orice turist care dorea să ajungă la unul dintre obiectivele de referință ale județului. Într-un timp scurt, cu fonduri alocate exclusiv de către Consiliul Județean Constanța (CJC), cei de la Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța (RAJDP) au reușit reabilitarea acestei porțiuni de drum, facilitând un acces ușor spre cetate și muzeu.

”De astăzi, turiștii care vor să viziteze cetatea Histria vor avea accesul mult mai facil. În numai două săptămâni, împreună cu conducerea RAJDP am reușit să reabilităm în totalitate un drum județean pe care nu s-a intervenit de aproape 17 ani. Am alocat 2,2 milioane lei din fondurile Consiliului Județean și am reușit să turnăm covor asfaltic pe unul dintre tronsoanele cele mai circulate din județul Constanța”, a anunțat președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu.
Împreună cu Lucian Lungoci, directorul RAJDP, președintele CJ Constanța a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare pentru mai multe tronsoane de drumuri județene. ”În câteva luni am reușit să demarăm o serie de lucrări sistate și să reabilitam porțiuni importante de drum. Am convingerea că ne vom menține în grafic cu aceste lucrări, iar DJ -urile nu vor mai avea restricții de circulație din cauza degradării covorului asfaltic”, a mai spus Marius Horia Țuțuianu.
Concret, cei de la drumuri județene lucrează în acest moment pe lângă finalizarea DJ226A și pe tronsonul Peștera – Ivrinezu (DJ223B) și Tortoman – Medgidia (DJ224) unde nu s-au mai efectuat lucrări din anul 2009.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top